събота, 13 октомври 2012 г.

Безценно

Отдавна не съм писал в блога. Искаше ми се, подновяването на статиите да не започва със злоба. Но понякога не мога да сдържа перото си (т.е. клавиатурата в моя случай).

Днес в пощенската си кутия открих нова брошура на Техно Маркет и какво да видя в началото на първа страница? Новия iPhone 5! Вече и в България! Ура Ура Ура! На цена само 1999 лв. (2499 лв. за 64GB вариант).

Да си призная цената отначало малко ме стресна. Вярно Apple държат високи цени, за да оправдаят статуса си на моден лидер в областа на умните телефони. Но Техно Маркет направо са ги оставили да им дишат праха. После осъзнах, че цената е даже ниска. Можеше да бъде двойно на това и пак щеше да е ниска. Така де, не можеш да сложиш цена на такова нещо! Преставяте ли си, сядате на кафе с тайфата и небрежно изваждате на масата телефон за 1999 лв. После гледате как народа само го оглежда завистливо и цъка с език. БЕЗЦЕННО! Нищо че това е повече от едногодишната пенсията на баба Ви. Вие ще имате най-якия телефон.

То сега като се разписах да си призная Galaxy S3 е по як, но е твърде евтин за Вашата класа. За тези пари могат да се купят 2 нови Galaxy S3 и пак да останат за една Nokia с фенерче за баба Ви. Но телефон под 1999лв.сигурно ще да е някоя евтина имитация. В това няма стил. Не го правете.

Няма коментари: